Hovdehytta er det eldste turiststedet

på Hovden, bygget om og totalrenovert i 2001.

Hovdehytta ligger svært sentralt, men allikevel usjenert og solrikt til langs Otra.

Vis á vis ligger Hovden Badeland http://www.badeland.com, lysløypa går like forbi, og det er gåavstand til de fleste fasiliteter. Restaurantdelen er også helt ny med et moderne og spennende utseende. I første etasje er det en hyggelig restaurant og bar med a la carte meny og alle rettigheter. Alle leilighetene har et eksklusivt preg med skifer og parkett på alle gulv samt stilfull møblering.

Oversikt over leilighetene på Hovdehytta

5-sengs leilighet
Leilighet på ca 50m2 med 5 sengeplasser fordelt på 2 soverom (et soverom med køyseng og et med familiekøyseng), flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.

7-sengs leilighet
Leilighet på ca 67m2 med 7 sengeplasser fordelt på 3 soverom (to soverom med køyseng og et med familiekøyseng), flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.

10-sengs leilighet
Leilighet på ca 105m2 med 10 sengeplasser fordelt på 4 soverom (noen soverom med dobbelseng og noen med køyseng) over 2 etasjer, 2 flislagte bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.

12-sengs leilighet
Leilighet på ca 110m2 med 12 sengeplasser fordelt på 5 soverom (noen soverom med dobbelseng og noen med køyseng) over 2 etasjer, 2 flislagte bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet i alle leiligheter er fullt utstyrt til matlaging og har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring

Restaurant
Resturanten er åpen på forespørsel, vi åpner for forhåndsbestilte grupper uansett dag. Ring 37 93 99 00 for bestilling.

Vi har også forskjellige temakvelder, følg oss på Facebook for mer info.

Stormberg
Utsalget er åpent alle dager.
Ring +47 37 93 99 00 for mer info.
Velkommen!