Hovdehytta er det eldste turiststedet

på Hovden, bygget om og totalrenovert i 2001.

Hovdehytta ligger svært sentralt, men allikevel usjenert og solrikt til langs Otra.

Vis á vis ligger Hovden Badeland http://www.badeland.com, lysløypa går like forbi, og det er gåavstand til de fleste fasiliteter. Restaurantdelen er også helt ny med et moderne og spennende utseende. I første etasje er det en hyggelig restaurant og bar med a la carte meny og alle rettigheter. Alle leilighetene har et eksklusivt preg med skifer og parkett på alle gulv samt stilfull møblering.

Oversikt over leilighetene på Hovdehytta

5-sengs leilighet
Leilighet på ca 50m2 med 5 sengeplasser fordelt på 2 soverom (et soverom med køyseng og et med familiekøyseng), flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.

7-sengs leilighet
Leilighet på ca 67m2 med 7 sengeplasser fordelt på 3 soverom (to soverom med køyseng og et med familiekøyseng), flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.

10-sengs leilighet
Leilighet på ca 105m2 med 10 sengeplasser fordelt på 4 soverom (noen soverom med dobbelseng og noen med køyseng) over 2 etasjer, 2 flislagte bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.

12-sengs leilighet
Leilighet på ca 110m2 med 12 sengeplasser fordelt på 5 soverom (noen soverom med dobbelseng og noen med køyseng) over 2 etasjer, 2 flislagte bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne. Kjøkkenet i alle leiligheter er fullt utstyrt til matlaging og har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring

Restaurant
Resturanten er åpen alle lørdager i sesongen.

Stormberg
Utsalget er åpent alle dager.
Ring +47 37 93 99 00 for mer info.
Velkommen!