Du trenger ikke reise til utlandet for å oppleve luksuriøse hoteller med alt du kan drømme om av fasiliteter. Her i Norge finnes det nemlig en rekke høyt vurderte hoteller som kan by på fantastisk utsikt, nydelige hotellfrokoster og romservice, spabehandlinger, treningsfasiliteter og mye, mye mer. I denne oversikten skal vi gi deg noen av landets beste hoteller!

Hoteller som skiller seg ut i mengden

Noen av landets beste hoteller er høyt vurderte nettopp fordi de kan by på det lille ekstra, enten det er en ekstra fin beliggenhet, flotte bygninger, spesielle fasiliteter eller noe annet. Her er noen av hotellene som har bergtatt både nordmenn og turister:

  • The Thief
  • Dalen Hotel
  • Solstrand Hotel & Bad

Både The Thief og Solstrand Hotel & Bad er kjent for å ha fantastiske spafasiliteter. Mens The Thief byr på moderne fasiliteter på Tjuvholmen i Oslo, har Solstrand Hotel & Bad alt du kan drømme om av idyll og sjøutsikt, beliggende på Os utenfor Bergen. The Thief er elsket av både kjendiser og ferierende, og er også et populært valg for en langweekend med spa for par eller vennegrupper. På Solstrand Hotel & Bad kan du bo i nydelige værelser med utsikt over sjø og hotellets eget parkanlegg. Du kan også nyte herlige måltider på både The Thief og Solstrand Hotel.

I Telemark fylke, nærmere bestemt Tokke kommune, finner du det eventyrlige Dalen Hotel. Dette hotellet har eksistert helt siden 1894, og ligger like ved Telemarkskanalen. Her bor du i vakker natur med nærhet til både sjø og fjell. Hotellets arkitektur skiller seg absolutt ut i mengden, med romantisk stil med spir, tårn, utspring, altaner, gesimser og dragehoder. Å bo her er som å reise tilbake i tid, samtidig som du får oppleve luksus etter dagens standard. Det er ikke uten grunn dette kalles for «Eventyrhotellet».