I jakten på det perfekte overnattingsstedet lurer du kanskje på hva som egentlig kjennetegner de beste hotellene? Dette kan selvfølgelig variere fra person til person, da alle har forskjellige krav til hotellet sitt. Mens noen liker sentrumsnære hoteller med nærhet til alle fasiliteter, foretrekker andre å komme tett på naturen. Det er likevel enkelte ting de fleste hoteller på toppen har til felles, og dette skal vi nå se nærmere på.

Design er viktig

Er det noe de fleste høyt rangerte hoteller har til felles, er det et imponerende design med flott interiør og arkitektur. Har hotellet et gjennomført design som faller i smak hos nettopp deg, er sjansen stor for at du vil kunne trives maksimalt. Hva som er «bra design», er opp til hver enkelt å avgjøre. Kanskje du foretrekker moderne og stilige hoteller som The Thief? Eller ønsker du kanskje å bo på et overdådig luksushotell med litt eldre stil, som for eksempel Grand Hotel?

Service på topp

Noe annet som er svært viktig for at et hotell skal kunne kalle seg «best», er at servicen er god. De fleste liker å føle seg litt skjemt bort når de er på ferie, og da skader det ikke med førsteklasses romservice, hjelp til å frakte bagasje og hyggelige kelnere som ivaretar alle dine behov i restauranten.

Tilgang på fasiliteter

Dersom du bor på hotell, er det veldig kjekt å kunne finne på noe annet enn å bare være på hotellrommet dagen lang (selv om hotellrommet kanskje er så fint at det er vanskelig å forlate det!). Da gjelder det å ha tilgang på noen fasiliteter, avhengig av hva du har behov for. Liker du å trene? Finn et hotell med treningssenter. Liker du å koble av? Finn et førsteklasses spahotell. Liker du å være sosial? Finn et hotell med en koselig cocktailbar!