Norge er fullt av vakre steder å besøke, og det finnes også mange vakre hoteller å velge mellom. Vi har funnet noen boutique hoteller som er populære blant besøkende i Norge.

The Thief

The Thief er et unikt livsstilshotell i Oslo. Hotellets historie baserer seg på hotellets plassering på Tjuvholmen, som visstnok skal ha vært et fristed for smuglere, pirater og forbrytere. Hotellet reklamerer med at gjestene kan risikere å bli robbet for hverdagslivet. Hotellet er fullt av verdifulle kunstverk og tilbyr nordisk mat med en tvist. Hotellet ligger i nærheten av fine friluftsområder og kan blant annet tilby skiaktiviteter om vinteren.

Store Ringheim Hotell

Store Ringheim er et boutique hotel og har 15 rom. Rommene ligger i et gammelt gårdshus og et gammelt redskapshus. Rommene i gårdshuset er innredet med et historisk preg, mens rommene i redskapshuset er mer moderne. Alle rommene har bad og dusj. Store Ringheim var en stor gård som ble delt opp i tre bruk. Hotellet ligger på Voss.

Blåtind Boutique Hotell

Blåtind Boutique Hotell ligger i en dalside mellom Stordal og Stranda. Hotellet har 20 rom og blir drevet av en familie. Hotellet ligger på et stille og rolig sted, og passer perfekt for dem som ønsker å komme seg litt unna en travel hverdag. I nærheten finnes kjente attraksjoner som Geiranger, Trollstigen og byene Ålesund og Molde.

Hotell Park Bergen

Dette er et lite koselig hotell som også er familiedrevet. Hotellet har en ganske unik arkitektur som også gjenspeiler seg i hotellets atmosfære. Dette hotellet har 35 rom som er innredet i en tradisjonell stil med et moderne preg. Hotellet ligger i Bergen og er et flott utgangspunkt for de som ønsker å oppdage og utforske Bergen by.

Hotell Oleana

Hotell Oleana er det siste boutique hotellet på listen vår. Også dette hotellet ligger i Bergen, og det har en veldig sentral beliggenhet, som passer bra dersom du ønsker å shoppe eller utforske bylivet i Bergen. Dette er et unikt hotell i en historisk bygning med en moderne vri. Det er et ganske stort hotell med 97 fine hotellrom.