Våre beste reisetips

Velkommen til vår blogg! Vi ønsker å dele våre beste tips og opplevelser med deg på bloggen vår, så stikk innom jevnlig for å få noen gode ideer. Vi på Hovdenferiesenter.no kjenner Norge på kryss og tvers, og vil gjerne dele våre erfaringer med deg.

Bo budsjettvennlig på hotell i Norge

Neste gang du skal på ferie i Norge, anbefaler vi deg å gjøre litt ekstra research før du velger overnattingssted. Det er ikke nødvendigvis slik at de beste overnattingsstedene også er de dyreste. Det er fullt mulig å få en flott ferie til budsjettvennlige priser. Dessuten kan du gjøre et kupp på et av de mer luksuriøse hotellene dersom du bestiller litt utenom sesong. I høysesongen, altså juni til august, er det mange turister som reiser til Norge, og hotellene kan derfor sette opp prisene uten å miste gjester, på grunn av stor pågang. Bestiller du imidlertid ferie i Norge i måneder med lav pågang, som for eksempel i februar eller november, er sjansen stor for at du kan bo billigere enn du kan i høysesongen.

Det finnes også en rekke nettsider som tilbyr sammenligningsverktøy slik at du enkelt kan finne billigste hotell i den perioden du ønsker å reise. Husk å sjekke flere nettsider, da prisene ikke nødvendigvis er de samme overalt.

Har du hund? Finn et dyrevennlig hotell!

Mange hundeeiere synes det er frustrerende at hunden ikke kan være med på ferie, da svært mange hoteller ikke tillater deg å ta med kjæledyr grunnet allergi blant gjestene. Heldigvis finnes det enkelte overnattingssteder og hoteller i Norge der det er tillatt å ta med seg dyr. Dette betyr at Fido ikke nødvendigvis trenger å bo på kennel eller bli passet mens du er på ferie. Ta med deg hunden enten du skal på byferie eller bo midt i naturen.