Utforsk vakre Oslofjorden

oslo-fierdPlanlegger du helgetur men usikker hvor du skal? Hva med å utforske de skjulte perlene i og rundt Oslofjorden? Hovedstaden er utvilsomt den mest kjente byen i fjorden, men den består av så mye mer enn bare Norges største by.

Bo på hotell i Oslo mens du utforsker nye paradis. Du kan velge mellom flere båtturer som tar deg med til steder du aldri har sett maken til. Her ville vi ha dratt:

Drøbak

En sjarmerende sommerby innerst i fjorden. Her finner du kilometer med badestrender og det sies at solen alltid skinner der. Mangfoldige Drøbak er anerkjent for sine morsomme attraksjoner og flotte bygninger.

Her kan du sole deg på kritthvite strender, dra på shopping i koselige butikker eller spise smakfull mat på restauranter. Ønsker du et innblikk i Norsk historie burde du også besøke Oscarsborg. Drøbak er en kulturrik by der du garantert får gode sommerminner.

Nesoddtangen

Sør for Oslo ligger Nesoddtangen. Her er det perfekt å nyte late dager på stranden eller bade i et forfriskende hav.

Er du interessert i fuglekikking er dette også stedet for deg. Nesoddtangen er en av Østlandets beste plasser for direkte vårtrekk av landfugler. Her får du se de vanlige artene som troster og piplerker, men også mer sjeldne som vintererle og kjernebiter. Er du veldig heldig kan du også oppleve større overraskelser.

Hvitsten

Her får du virkelig sett hva Norsk idyll er. Hvitsten er et paradis av de sjeldne og dette er en du garantert vil besøke igjen. Plassen har en rik historie og er populær på grunn av sine flotte skjærgårder og sjarmerende bygg. Her kan du nyte romantiske dager med din kjære.