Planlegg en avslappende helg i Oslo

Oslo har det meste, enten du leter etter spenning, eller om du ønsker å slappe av. Vi gir deg noen tips til hva du kan finne på for å sette litt ekstra pris på deg selv og få en avslappende helg i Oslo.

Spander manikyr på deg selv

Det finnes veldig mange steder i Oslo som tilbyr manikyr. Du kan velge ut fra pris eller anbefalinger fra andre kunder. Behandlingene har som regel forskjellig pris alt etter hva du ønsker å gjøre med neglene dine. Vanlig neglelakk er som regel det billigste alternativet. Etter å ha frisket opp neglene din vil du føle deg mye bedre og du vil være klar til å utforske byen.

Kjøp en god lunsj

Oslo er en travel by, og det er derfor viktig å huske på å ta vare på seg selv, og sette seg ned og spise en ordentlig lunsj. Uansett hvor du befinner deg i Oslo, så vil du finne gode alternativer til lunsj, alt etter hva som passer deg. Det finnes alt fra vegetaralternativer til kebab. Det viktigste er at du setter deg ned en liten stund og tar en pust i bakken, og spiser noe du liker. Kanskje kan det friste med en kopp kaffe for å få litt energi tilbake.

Ta en tur på spa

Spa i Oslo må være den mest avslappende aktiviteten som finnes. Mange hoteller tilbyr spabehandlinger som en del av deres tilbud. Det kan være lurt å sjekke dette på forhånd, og bestille rom på et hotell med spa. Da kan du legge fra deg tingene dine på hotellrommet og gå i spa. Ellers har Oslo også mange andre spa- og velværesentre å velge mellom.
Avslutt dagen med kino
I Oslo kan du velge mellom flere kinoer, så du kan helt sikkert finne en kino som ligger i nærheten av hotellet ditt. Siden det er mange kinoer å velge mellom finnes det også mange filmer å velge mellom. Etter en lang dag som kanskje har inneholdt en del shopping og sightseeing, er kino den perfekte aktiviteten for å få en rolig avslutning på dagen.