Overnatte i Oslo? — Her er hva du kan finne på

Skal du overnatte på hotell i Oslo og trenger å slå i hjel noen timer?

Utforsk hovedstadens brede utvalg av aktiviteter og severdigheter. Her finner du alt uavhengig om du liker fart og spenning eller bare ønsker noen timer med ro og velvære. Opplev den ultimate kombinasjon storby og flott, idyllisk natur.

Her er noen forslag til hva du kan gjøre mens du overnatter på hotell i Oslo.

Sightseeing

Se det beste av kunstverden på Munchmuseet eller Astrup Fearnley, eller vandre gjennom majestetiske Vigelandsparken. Er du opptatt av historie burde du ta turen innom Vikingskipmuseet eller Akershus Festning. Her kan du gjenoppleve hvordan våre forfedre levde under vikingtiden eller få et innblikk i hvordan det var under tysk okkupasjon.

Er du glad i sjøen og utsikt over fjorden er Aker brygge plassen for deg. Ta en kort båttur over til en av fjordens mange øyer og opplev norsk sommer på sitt beste. Avslutt med en herlig middag i solnedgangen etter en forfriskende badetur. Besøk Holmenkollen om du ønsker utsikt over byen samtidig som du går i mektig natur.

Spa

Trenger du å få senket skuldrene er det ingenting som er bedre enn et spa besøk. Nordens største spa, The Well gir deg en ro du aldri har opplevd maken til. Stress ned i badekåpen og forstå betydningen av velvære. Unn deg en massasje på The Thief dersom du har såre muskler og stive ledd.

Shopping

Brenner du etter å fornye klesskapet, er Oslo drømmestedet for deg! Kjøp kjente merkevarer som Gucci og Filippa K i Karl Johans gate og Bogstadveien, eller gå for en mer vintage stil på Grünerløkka. Byen har også et overflod av kjøpesentre, så du er garantert å finne noe som passer din smak og stil.