Oppdag Vestlandets beste smaker

Vestlandet byr på en rekke tradisjonsrike smaker som er verdt å oppleve. Omgitt av hav og mektige fjell er matkulturen til Vestlandet bygget på et rikt utvalg av fantastiske råvarer fra både sjø og land. 

Spesielt i Norges nest største by finner du utallige førsteklasses spisesteder som passer din gane. Besøk en restaurant i Bergen, og du er garantert en gastronomisk opplevelse. 

Cornelius Sjømatresturant

Kanskje den mest eksotiske sjømatrestaurantene i Norge, og definitivt en av de aller beste. Restauranten som ligger i sjøkanten byr ikke bare på enestående matvarer, men også en unike atmosfære.

Her kan du nyte en spektakulær utsikt over både fjell, sjø og skjær. Dette er en plass du garantert vil tilbake til. 

BARE

Om du er den eksklusive typen som ikke nøyer seg med annet enn det aller beste, er BARE plassen for deg. Dette er Bergens eneste Michelin restaurant, og her er det stort fokus på lokale råvarer rett fra det vestlandske kjøkken. 

BARE har sitt lokale i den historiske børsbygning, som ligger midt i hjertet av Bergen. Det er med andre kort vei fra restauranten til noen av byen største severdigheter som KODE kunstmuseum. 

Bjerck Restaurant & Bar

En prisvennlig restaurant, som likevel byr et spennende utvalg av friske råvarer. Menyen skiftes stadig ut, noe som gjør at denne plassen er verdt et besøk ikke bare en eller to ganger, men også fire eller fem ganger. 

Bjerck ligger på bryggen, og bare beliggenheten i seg selv gjør restauranten verdt et besøk.