Hvordan planlegge norgesferien?

I Norge finnes det utallige destinasjoner som er verdt å besøke, og det finnes derfor garantert et sted som vil falle i smak – selv om du er blant de kresne. Med så mange flotte hotell å velge blant, kan det være utfordrende å bestemme seg. Så hvordan skal du egentlig planlegge din neste ferie i Norge?

Finn ut hva kriteriene dine er!

Alle har forskjellige interesser, krav og forventninger til ferien sin. Det første du bør gjøre er derfor å skrive en liste med stikkord over hva destinasjonen og hotellet bør ha av fasiliteter. Kanskje du er ute etter total avslapning på et spa hotell nær Oslo, som for eksempel Farris Bad? Eller kanskje du ønsker å bo i nærheten av skog og mark? Så snart du vet hva du vil ha, vil det bli mye enklere å bestemme seg for destinasjon.

Vi hjelper deg!

Hovdenferiesenter.com vet at det kan være vanskelig å bestemme seg, og har derfor listet opp noen av Norges beste hotell. Sjekk gjerne ut vår oversikt dersom du trenger litt ekstra inspirasjon. Vi viser deg spesielle hoteller med det lille ekstra, så vel som hoteller med femstjerners-kvalitet.

Prisen er også avgjørende

De fleste ønsker å få mest mulig ferie for pengene, og planlegger gjerne ferien med utgangspunkt i et budsjett. Du finner en rekke sider på nett som sammenligner hotellpriser, slik at det blir lettere å finne et hotell til en god pris – til og med her i Norge, hvor prisnivået på hoteller er kjent for å være relativt høyt. Dersom du leter etter de riktige hotellene til de riktige tidspunktene, er det faktisk mulig å finne relativt luksuriøse hoteller til en billig pris. Dette gjelder spesielt om du er villig til å reise litt utenom den typiske høysesongen, som vanligvis er i sommermånedene.