Hoteller i Oslo sentrum

Planlegger du Oslo tur, men usikker på hvilket hotell i Oslo sentrum du skal bo på? Hovedstaden har hoteller i alle prisklasser og til enhver anledning. Dette er hotellene vi anbefaler; 

Hotell Continental

Førsteklasses hotell like ved Nationaltheatret. Hotellet byr på 155 forskjellige luksuriøse rom og suiter, der rommene kombinerer en moderne stil med et klassisk design. I tillegg kan du nyte en bedre middag og noe godt i glasset på Continentals anerkjente restaurant- Theatercaféen. 

Scandic Byporten

Du kommer ikke nærmere sentrum enn Scandic Byporten. Med en beliggenhet på Jernbanetoget, har du det største knutepunktet for offentlig transport rett utenfor døren. Dette er et enkelt hotell med en meget vennlig pris per overnatting.      

Thon hotell Rosenkrantz

Dette er hotellet for deg som elsker et stilrent design og fargerikt interiør. Designhotellet ligger et steinkast unna Karl Johan, og tilbyr 151 forskjellige gjesterom i seks forskjellige størrelser. I loungen som ligger i åttende etasje, serves det til og med gratis kveldsmat og snacks. Utsikten er også upåklagelig, da den skuer ut mot slottet. 

Radisson Blu Plaza

Norges høyeste hotell med hele 34 etasjer. Beliggenheten er også supersentral, og her er du garantert en uslåelig utsikt. Gjesterommene holder høy standard, og du finner rom i alle prisklasser. 

Clarion Hotell

Et business hotell med eget kunstgalleri. Her kan du beundre noe av det flotteste av Edvard Munch, og gangene er nesten som sin egen lille kunstutstilling. Clarion Hotell ligger i moderne Barcode, like ved Operaen. Hotellet har for øvrig en stor takterrasse og et velutstyrt treningsrom.