Her finner du Oslos mest spennende smaker!


Lei av de tradisjonelle restaurantene? Kanskje du også har lyst til å prøve noen nye eksotiske smaker? Du er nok ikke alene. Heldigvis finnes det en haug av spennende spisesteder i Oslo. Her er noen skjulte perler du burde sjekke ut.

Vippa Oslo

Vippa ligger ytterst på bryggen på Vippetangen. Her kan du nyte spennende mat i nydelig omgivelser ved fjorden. Menyen består av sjømat fra Syria, Kina og Atlanterhavet, pluss mye mer. Her får du virkelig en bred variasjon av smaker.

En plass å besøke for deg som elsker sjømat og som vil prøve noe nytt.

Tijuana

En stemningsfull plass med inspirasjon fra Mexico. Elsker du «spicy» mat er dette plassen for deg. Du får servert ulike varianter av taco og enchiladas. Men det beste er deres fantastiske drinker. Skyll ned den sterke maten med en forfriskende mangodaquiri eller en iskald mojito.

Etter middagen kan du spille beerpong eller andre brettspill med vennene dine i overetasjen.

Mehfel

Utforsk smakene fra det pakistanske kjøkken. Mehfel byr på eksotisk mat i kulturelle omgivelser rett ved Kvadraturen. Den intime og unike atmosfæren forsterker den spennende matopplevelsen. Dette er en ypperlig plass for deg som ønsker å bli kjent med nye kulturer gjennom smaksløkene.

Plah Restaurant

Inspirert av arbeiderne i gamle Bangkok får du thai inspirert mat i moderne omgivelser. Plassen ligger sentralt i Oslo, like ved slottet. Her kan du spise alt fra sjømat, til kjøtt og vegetarretter. Du er garantert en smakfull opplevelse.