Dette burde du se etter når du velger hotell i Bergen!

Har du planlagt Bergenstur, men usikker på hvilket hotell du skal bo på? Dette er hva vi mener du burde se etter når du velger et  hotell i Bergen. 

Beliggenhet

Naturligvis en viktig faktor når du er på besøk i Bergen. Det er utrolig kjipt å måtte bo langt fra sentrum, og de store begivenhetene når du er på besøk i en ny by.

Jo nærmere sentrum, desto bedre, rett og slett fordi det er her du enklest kan komme deg fra sted til sted, uten å måtte være for avhengig av for eksempel kollektivtransport.

Det må også sies at den anerkjente bryggen ligger veldig sentrumsnært, noe som kanskje er Bergens største turistattraksjon og besøkssted.    

Pris

Pris og kvaliteten på hotellrommet henger ofte sammen. Likevel er det fullt mulig å gjøre en god deal en gang i blant.

Gjør grundige research slik at du finner et godt hotellrom til en god pris. Det er lite som er verre enn å nettopp ha betalt for et hotellopphold, og finne et bedre rom til en bedre pris like etterpå.  

Service

Dette er nok vanskelig å bedømme før man har vært på besøk på hotellet. Det er imidlertid flust av nettsider der tidligere besøkende kan anmelde og gi en liten tilbakemelding om deres opphold.

Disse kan være en lur lesing før du bestiller ditt tiltenkte hotellrom.     

Fasiliteter

Nok en faktor som er vanskelig på forhånd, men som igjen er enkelt ved å gjøre litt research på nettet. Fasiliteter har mye å si for et hotellopphold, og det vil så absolutt bidra til din helhetlige opplevelse.