Bergens beste vinteraktiviteter

Kulturbyen Bergen er kanskje mest kjent for sommerlige aktiviteter som båtturer langs fjordene, eller vandring på verdensberømte Bryggen. Bergen er imidlertid også en ypperlig plass for vinterlige aktiviteter som både ski og aking, men også for deg som foretrekker å se show og teater.

Uansett hva du foretrekker byr byen med de syv fjell på et bredt spekter av opplevelser. Her er våre tips til hva du kan finne på. 

Skiturer på Fløyen

Like ved hotell i Bergen sentrum finner du Fløibanen, som er en anerkjent attraksjon. Denne tar deg med opp til Fløyen som gir deg en unik utsikt over byen. Det aller beste derimot, er at den på vinterstid byr på perfekt ski- og akeforhold.

Her kan du suse 643 meter ned langs fjellveggene til sentrum, eller gå skiløyper optimale skiløyper over til Ulrikken.

Pingvinfôring

Ta turen innom Akvariet og se på pingvinfôring, eller se på noen av havets største giganter. Reiser du med barna er det få plasser som er bedre enn dette. Dette kommer garantert til å bli et høydepunkt av de sjeldne for både store og små.

Den Nationale Scene

På den Nationale Scene kan du se konserter, teaterstykker eller stand up, på tre ulike scener. Oppsettet varierer fra alt til samtidsdrama, komedier og tragedier for både voksne og barn. Elsker du konserter og klassisk musikk, kan Grieg Hallen være et godt alternativ for deg.

Her kan du høre 100 musikere dirigert av populære Edward Gardner, eller andre internasjonale dirigenter og soloartister.