Hovdehytta er det eldste turiststedet på Hovden, bygget om og totalrenovert i 2001. Hovdehytta ligger svært sentralt, men allikevel usjenert og solrikt til langs Otra.

Vis á vis ligger Hovden Badeland http://www.badeland.com, lysløypa går like forbi, og det er gåavstand til de fleste fasiliteter.

Restaurantdelen er også helt ny med et moderne og spennende utseende.

I første etasje er det en hyggelig restaurant og bar med
a la carte meny og alle rettigheter

  

Alle leilighetene har et eksklusivt preg med skifer og parkett på alle gulv samt stilfull møblering.
 

Oversikt over leilighetene på Hovdehytta

 5-sengs leilighet

Leilighet på ca 50m2 med 5 sengeplasser fordelt på 2 soverom (et soverom med køyseng og et med familiekøyseng), flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.  

7-sengs leilighet

Leilighet på ca 67m2 med 7 sengeplasser fordelt på 3 soverom (to soverom med køyseng og et med familiekøyseng), flislagt bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.  

10-sengs leilighet

Leilighet på ca 105m2 med 10 sengeplasser fordelt på 4 soverom (noen soverom med dobbelseng og noen med køyseng) over 2 etasjer, 2 flislagte bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.  

12-sengs leilighet

Leilighet på ca 110m2 med 12 sengeplasser fordelt på 5 soverom (noen soverom med dobbelseng og noen med køyseng) over 2 etasjer, 2 flislagte bad med dusj, stue med spiseplass og kjøkkenhjørne.

Kjøkkenet i alle leiligheter er fullt utstyrt til matlaging og har alt utstyr som trengs til sluttrengjøring 


 

Restaurant

Resturanten er åpen alle lørdager i sesongen.

Stormberg utsalget er  åpent alle dager.

Ring +47 37 93 99 00 for mer info.

Velkommen!

Booking

Priser

Finn priser på vår online booking.

For mer info, pakkepriser eller gruppeforespørsler vennligst ring +47 37 93 99 00 eller sende en e-post til post@hovdehytta.no for bestilling og priser. 

 

Fasiliteter

Generelt: Restaurant, Bar, Terrasse, Røykfrie leiligheter, Heis, Oppvarming, Oppbevaring av bagasje, Allergifrie leiligheter tilgjengelig, Alle offentlige og private områder innomhus er røykfrie.

Aktiviteter på Hovden: Treningssenter på Grendehuset, Fiske, Alpinkjøring, Langrennsløyper, Spa- og helsesenter på Hovden Badeland, Kanopadling, Vandring, Grillmuligheter, Sykling.

Tjenester: Strykejern til utlån, Stormbergbutikk. I sentrum ca. 200m fra Hovdehytta finnes kafeer, souvenir-, vagligvare- og sportsbutikk.  ATM/minibank ved banken i sentrum.

Internet: Trådløst Internet er tilgjengelig på Grendehuset ca 100m fra Hovdehytta.

Gjesteparkering: Privat parkering er tilgjengelig og ingen ekstra avgifter tilkommer.

Innsjekking: 16:00 - 22:00

Utsjekking: 09:00 - 11:00

Husdyr: Dyr er tillatt på anmodning. Ingen ekstra kostnader.

Godtatte bankkort: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club